Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ένα κίνημα υπέρ της ελεύθερης κατασκήνωσης

TVXS

Με σκηνές, υπνόσακους και στρώματα θαλάσσης θα γεμίσει η πλατεία Συντάγματος το ερχόμενο Σάββατο λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Κίνημα για την Ελεύθερη Κατασκήνωση.

Οι διοργανωτές καλούν τους φίλους του ελεύθερου κάμπινγκ να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα από τις 12 το πρωί έως τις 12 το βράδυ «με σκηνές, μαγιώ, σωσίβια, αιώρες, μάσκες & στρώματα θαλάσσης και αναπνευστήρες, sleeping bags, φίλους και χαμόγελα».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παίζουν μουσική οι DJ Side Liner, Sissy Stardust, Lo-Fi, Crystal Zero, Monkey Man, Highpno, Cabeiri, Cydelix Alex, Aura, Differ, Invisible ενώ live θα παίξουν οι Quilombo.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκδήλωση:

«Όλες οι παραλίες, οι θάλασσες, τα βουνά, τα δάση, τα ποτάμια, οι ουρανοί αυτού του κόσμου ανήκουν σε όλους εμάς και όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε παντού την ελευθερία να απολαμβάνουμε την ζωή χωρίς περιορισμούς και χωρίς απαγορεύσεις.

Σκοπός του «Κινήματος Για Την Ελεύθερη Κατασκήνωση» είναι να διδάξουμε ο ένας τον άλλον την Αγάπη, τον Σεβασμό και την Προστασία της Φύσης και να υπερασπιστούμε την απόλυτη Ελευθερία της διαβίωσης στην απέραντη αγκαλιά της Γης και του Ουρανού.

Θα ταξιδέψουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τους φίλους μας και τους εραστές μας παντού, θα ζήσουμε ελεύθεροι όπου εμείς επιλέξουμε, θα προστατέψουμε τα δάση και τις παραλίες με τα γυμνά κορμιά μας…

Δεν θα ζητήσουμε άδεια από κανέναν για να είμαστε ελεύθεροι.
......
Μια πρόταση του kala-nea.gr

Y.Γ. Κάποιος μού έκλεψε την ιδέα.Εγώ λέω να κατασκηνώσουμε καμιά βδομάδα και βλέπουμε.
Δεν κάνω πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου