Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τα 110 δις νομικά είναι «επαχθές χρέος»;

youpayyourcrisis

Ένα χρέος νομικά είναι “απεχθές” όταν:

Η κυβέρνηση της χώρας  προχώρησε στο δανεισμό να χωρίς ο λαός να γνωρίζει και να δώσει την συγκατάθεση του.
Το δάνειο σπαταλήθηκε σε δραστηριότητες που δεν είναι υπέρ του συμφέροντος του λαού και δεν τον ωφέλησαν
Οι πιστωτές ήταν ενήμεροι και σφύριζαν αδιάφορα,
Τα 110 δίς λοιπόν:
α) Προέρχονται από μια σύμβαση μου υπογράφτηκε χωρίς ο Λαός να ξέρει όλη την αλήθεια, την όποια σήμερα πλήθος στελεχών της κυβέρνησης και την δημόσια ζωής καλούν τον πρωθυπουργό και τον Υπ Οικονομικών να αποκαλύψουν.  Η κυβέρνηση και το  διεφθαρμένο “καθεστώς των τριών οικογενειών και των 5 νταβατζήδων, απέκρυψαν την αλήθεια και ενώ είχαν και τα μέσα και την δυνατότητα  για να ενημερώσουν. Προέρχονται από σύμβαση που δεν πέρασε από την Βουλή η όποια εκπροσωπεί τον ελληνικό Λαό σύμφωνα με το νόμο και είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων για την οποίες εμείς μάθαμε μόνο  για «κάποιο πιστόλι σε τραπέζι».
β) Το σύνολο των 110 δις πήγε στις τράπεζες και στους πιστωτές και όχι υπέρ του λαού.
γ) Οι πιστωτές το γνώριζαν όλο αυτό  όπως και γνώριζαν ότι το Ελληνικό χρέος θα φτάσει σε εξωφρενικά επίπεδα όπου θα υπάρχει μη δυνατότητα αποπληρωμής, Παρόλα αυτά προχώρησαν σε δανεισμό βγάζοντας κέρδη από το επιτόκιο.
Ακόμη παραπέρα παραπλανητικά στον λαό τα 110 δις παρουσιάστηκαν ως “μηχανισμός διασωσης”, “φάρμακο”, “θεραπεία” ενώ είναι μηχανισμός υπερχρέωσης οποίος μας οδηγεί στην αδυναμία εξυπηρέτησης του.
Και σε τελευταία ανάλυση δεν είπε κανείς όλη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
Αν και δεν είμαστε νομικοί είναι φανερό ότι τα 110 δις  νομικά είναι «επαχθές χρέος» και άρα η ελλάδα δικαιούται να μην το πληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου