Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έκθεση για τον David Bowie στο μουσείο καλών τεχνών της Νέας Υόρκης

blogART


Διασκευές, ένα χαμένο άλμπουμ που βγήκε στην επιφάνεια, ένας live δίσκος, application στο I phone, φήμες για ταινία με τον Mick Jagger και τώρα έκθεση στο NYC museum of fine arts and design. Ο David Bowie από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι αποσύρεται από τη μουσική κι ότι δεν υπάρχουν σχέδια για καινούρια κομμάτια, συναυλίες και άλμπουμ, βγαίνουν συνέχεια διάφορα σχετικά μ" εκείνον।
"Από τις performances στο cabaret, τη μίμηση, στο avant garde θέατρο και στον Ziggy Stardust, την επαναστατική περιοδεία που συνδύασε θέατρο, μουσική και τέχνη σ ένα ροκ θέαμα όπως επίσης και οι καινοτόμες συνεργασίες του στα βίντεο και οι δουλειές στο στον κινηματογράφο, η έκθεση David Bowie, artist παρουσιάζει τον Bowie ως έναν από τους μεγαλύτερους εικονοκλάστες παραγωγούς του 20ου αιώνα. "λέει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου.

Ο έκτος όροφος του μουσείου θα φιλοξενήσει multimedia κιόσκια με προβολές από συνεντεύξεις, performances και video art ενώ τις Τρίτες και Παρασκευές την περίοδο 3 με 30 Ιουνίου θα είναι αφιερωμένες στις κινηματογραφικές εμφανίσεις του (Merry Christmas, Mr Lawrence, The Last Temptation of Christ, Labyrinth, Basquiat, The Man Who Fell To Earth and The Hunger Ziggy Stardust and the Spiders from Mars, The Linguini Incident) .Η έκθεση θα κάνει πρεμιέρα 9 Μαϊου και θα διαρκέσει μέχρι 15 Ιουλόυ. Κ.Π
Πηγή:http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου