Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα στις 12.30 μ.μ. η κηδεία του Δημήτρη Κοτζαρίδη

Ολοι σήμερα, με την παρουσία μας στο νεκροταφείο Βύρωνα, δίνουμε σαφές μήνυμα ότι όχι μόνο δε φοβόμαστε, αλλά η δράση μας θα απομονώσει τους πληρωμένους δολοφόνους, τονίζει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ

Σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Βύρωνα, η εργατική τάξη αποχαιρετά τον νεκρό της, τον συνδικαλιστή οικοδόμο Γραμματέα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Βύρωνα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη. Ο Δ. Κοτζαρίδης βρήκε τραγικό θάνατο μετά τη δολοφονική επίθεση ομάδων του παρακράτους και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, εξαιτίας της χρήσης πυροσβεστήρων και της ρίψης καπνογόνων. Αποχαιρετούμε έναν αγωνιστή, που έδινε καθημερινά όρθιος, με αξιοπρέπεια και δύναμη τις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, με ανακοίνωσή του <!--more-->απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των οικοδόμων στην κηδεία του συναδέλφου τους. Να τιμήσουν τη μνήμη του, συνεχίζοντας και δυναμώνοντας τους αγώνες για το δίκιο της εργατιάς και του λαού, αγώνες που καθημερινά έδινε και ο συνάδελφός τους, ο Δημήτρης. Με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα να δώσουν απάντηση, με την ενίσχυση του αγώνα με την ισχυροποίηση της ταξικής πάλης στο εργατικό κίνημα.
Κάλεσμα της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, η οποία τονίζει: «Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ της Αττικής καλεί όλα τα Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όλους τους εργαζόμενους της Αττικής, τους άνεργους και τους συνταξιούχους ν' αποτίσουμε φόρο τιμής στον συνάδελφο οικοδόμο, στέλεχος του Συνδικάτου Οικοδόμων της Αττικής και του προεδρείου του παραρτήματος Βύρωνα.
Ο σ. Κοτζαρίδης Δημήτρης κατέληξε μετά τη δολοφονική επίθεση γνωστών δυνάμεων και ομάδων του παρακράτους.
Ολοι αύριο στις 12.30 το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Βύρωνα για το τελευταίο του ταξίδι. Με την παρουσία μας να καταδικάσουμε τις δολοφονικές δυνάμεις του παρακράτους, που δρουν παράλληλα με τον κατασταλτικό μηχανισμό και τις πολιτικές δυνάμεις που τους υποθάλπουν.
Να δηλώσουμε την αποφασιστικότητά μας και τη μαχητικότητά μας στην οργάνωση της δράσης στους χώρους δουλειάς ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων της πλουτοκρατίας, να μην υλοποιηθούν τα βάρβαρα μέτρα.
Δίνουμε σαφές μήνυμα ότι όχι μόνο δε φοβόμαστε, αλλά η δράση μας θα απομονώσει τους πληρωμένους δολοφόνους του βάρβαρου και σάπιου συστήματος».
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνουν επίσης και δεκάδες συνδικάτα και ομοσπονδίες, απ' όλους τους κλάδους, τα οποία εξέδωσαν και ανακοινώσεις καταγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου