Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Το σχέδιο "Εναντίον όλων των πολιτικών"...

Βλέπω σε διάφορα πονηρά site να εξελίσσεται προσεκτικά η προσπαθεια να αλλάξει η εντύπωση για το τι έγινε χτές.
Η καταδίκη της πολιτικής εξαθλίωσης του λαού και του ξεπουλήματος του τόπου θα πρέπει να "μεταφρασθεί" ύπουλα σε καταδίκη των πολιτικών κομμάτων, της "κομματοκρατίας" και όλων των πολιτικών όλων των πλευρών!
Ηδη δεξιες εφημερίδες, αναλυτές τυπου Τσιμα, οικονομικά σάιτ προβάλουν τις ανεκδιήγητες απόψεις.
Δε θα μου κανει καθόλου εντυπωση να δουμε ακόμη και εκπροσωπους του ΣΕΒ ή και τραπεζίτες από Δευτέρα να συντασσονται με το λαό που καταδίκασε το άχρηστο πολιτικό συστημα και να ζητουν κυβερνηση αξιων τεχνοκρατών. Καταδικάζοντας βεβαια παράλληλα και τις ακρότητες γενικά...

Θα γινουν σιγουρα και δημοσκοπήσεις που με συντριπτικα ποσοστά θα συμφωνουν με την "άποψη" αφου αυτοί που έχουν "σιχαθεί τους πολιτικούς" είναι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ -δηλ. η πλειοψηφία- και που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει να κανουν το βήμα προς τα Αριστερά.

Κι όμως παρά τα προβλήματα η λύση βρίσκεται χωρίς την παραμικρή αμφιβολία στα Αριστερά.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    Σχόλιο Stergios: Ο έρπων φασισμός πίσω από τέτοιες γενικόλογες καταδίκες της αστικής δημοκρατίας εκκολάπτεται. Δεν στοχεύει το αστικό καθεστώς που τον έχει ως εφεδρεία στα δύσκολα, αλλά στην Αριστερά και στην Εργατική τάξη. Γι αυτό δεν πρέπει ποτέ να μας διαφεύγει ότι η κρίση είναι ταξική και η λύση αριστερή. Όσο και αν αργεί δεν υπάρχει εναλλακτική….

    Ωστόσο το ποτάμι της λαϊκής οργής διογκώνεται και το μέλλον δεν θα είναι τόσο μαύρο όσο θέλουν να μας το κάνουν. Θα έλεγα, το αντίθετο μάλιστα. Από τη στιγμή που ο γίγαντας λαός ξεκινά δεν τον σταματάει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή