Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πως καταντάνε ετσι ρε γαμώ το....

Αυτό το πράγμα από το πρωί μεχρι το βράδι με τους ειδικούς οικονομολόγους καθηγητές πού μας προσφέρουν την ανεξάρτητη επιστημονική τους γνωση δεν αντέχεται.
Υπάρχει προφανώς ομάδα καθηγητών που είναι εξειδικευμένοι στο να συνεισφέουν θετική άποψη όποιο και να είναι το γεγονός.
Μερικοί πάντως το παρακάνουν σε σημείο κατάντιας.
Ο ...κάποιος κ.Γκότσης σήμερα, γνωστός από την όλη του μνημονιακή συνεισφορά, όταν τον ρωτησαν για τη νεα προτση των Γερμανων απάντησε εντυπωσιακά και ελληνικά.
"Ειναι θετικό γεγονός" είπε "γιατι ετσι αποφευγεται η υφεση στην Ευρώπη, και δεν θα εχουμε αρνητικες επιπτωσεις στον τουρισμό και τη ναυτιλία. Επίσης θα επιλυθεί το προβλημα της ρευστότητας των Ευρωπαίων (πως;) και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη χρηματοδότηση της Ελλάδας που εχει πρόβλημα"
Δηλαδή ειναι θετικό γεγονός γιατί θα έχουν οι Ευρωπαίοι χρηματα για να ξοδευουν στην Ελλάδα και για να μας δανείζουν τα κράτη τους!!!!
Οσο για μας δεν πα να πεθάνουμε...
Πόσα θαυμαστικά να βάλουμε. Αν ήμουν φοιτητης του θα τον γιαούρτωνα τουλάχιστον, ζωντας σε μια χωρα με 1εκ. ανεργους. Αισχος άθλιε Γκότση.
Πως καταντανε ετσι οι άνθρωποι γαμώ τη μορφωσή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου