Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Το μαύρο έγκλημα και η λευκή σιωπή

αριστερά και πολιτική




Η «Μαφία του Βορρά» που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, δεν είναι άλλη από μια εγκληματική οργάνωση που επικεφαλής της είχε εκλεκτά στελέχη των κομμάτων του «μαύρου μετώπου». Τέσσερες «πτέρυγες» είχε και εγκλήματα κάθε είδους όπως εκβιασμοί, «αυτοκτονίες», τοκογλυφίες, πολιτικές εκδουλεύσεις, «Βατοπέδια, οικοπεδοποιήσεις, διαφθορά. Χιλιάδες τα θύματα!


Συνεργάτης του υπουργού - διώκτη της φοροδιαφυγής και της… διαφθοράς ο ένας, του βουλευτή - υπερασπιστή των ηθικών αξιών του… Ελληνισμού ο άλλος, τέκνο των μέσων μαζικής παραπλάνησης ο τρίτος, στέλεχος τράπεζας (του κεφαλαίου) ο τέταρτος και πάει λέγοντας για 50 η 100 ακόμη στελέχη του κυκλώματος!


Αυτά όμως θάβονται συστηματικά από τα μέσα μαζικής παραπλάνησης και όλες οι «αναλύσεις» των ειδικών περιορίζονται να μας πουν τεχνικά «πως δρούσε» το κύκλωμα, πόσο (ποινικά) εγκληματικό ήταν, πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία των αρχών κλπ, κλπ. Κουβέντα για τη διαπλοκή και την εισχώρηση εγκληματιών στα ανώτατα κλιμάκια των κομμάτων που δήθεν θέλουν να σώσουν τη χώρα από τη κρίση και φυσικά από τη… διαφθορά!


*****


Πέρα από το τη «μαφία του βορρά» όμως, πάλι εκεί στο βορρά, κάποια άλλα λαμπρά στελέχη του άλλου κόμματος του «Μαύρου μετώπου», της ΝΔ, εμπλέκονται σε μεγάλη κομπίνα κακουργηματικού χαρακτήρα. Σιγά που θα έλλειπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή και από το πάρτι της διαφθορά το άλλο κόμμα (που είναι και διώκτης της… διαφθοράς)!


Η είδηση λέει τα εξής:


«Ανώτεροι υπάλληλοι, Διευθυντές τμημάτων, πρώην Αντιδήμαρχοι, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μ. Λεμούσιας, ακόμη και ο πρώην δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος είναι μέσα στους 25 που κατηγορούνται για κακουργήματα υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία. Σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Β. Παπαγεωργόπουλου βρέθηκε ποσό ύψους 1.000.040 ευρώ, ενώ στους λογαριασμούς του Μ. Ζορπίδη και του Μ. Λεμούσια είναι αντιστοίχως 6 εκατ. και 870.000 ευρώ».


Αντί για σχόλια: Όμορφος (καπιταλιστικός) κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου