Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τα σκηνικά των καναλιών δεν κερδίζουν πάντα. Αγρότες vs Ναυτεργάτες και το ΚΚΕ στη μέση-(βίντεο)

Τα μελετημένα σκηνικά που στήνονται στα κανάλια για να απαξιωθούν οι απεργίες και φυσικά οι πολιτικές δυνάμεις που τις στηρίζουν δεν κερδίζουν πάντα και κάποτε κοστίζουν.
Στη οθόνη του στουντιο οι αγρότες και η αγωνία τους για τα προιόντα τους. Από την άλλη όχι κάποιος εκπρόσωπος των Ναυτεργατών που να μπορεί να εκπροσωπήσει την Απεργία και φυσικά να πει και τα αιτήματά της, αλλά ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γ.Μανουσογιαννάκης και η Κεφαλογιάννη της ΝΔ. Οι αγρότες λένε το πρόβλημα τους και ο Ν.Ευαγγελάτος τους ΄φερνει αντιμετωπους με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Με τη συνδρομή της Κεφαλογιάννη δημιουργείται ένταση που παρουσιάζεται ως ανόητη παλαιοκομματική κόντρα 2 κομματων τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται.
Οι στόχοι φαίνεται να επιτυγχάνονται. 1.Το ΚΚΕ στη γωνία ως υποκινητής της Απεργίας ανάμεσα σε 3 πυρά από Κεφαλογιάννη, Ευαγγελάτο, αγρότες  2. Η πολιτική στην απαξίωση. Τα "κακα κόμματα"(τι κι αν καμια σχεση δεν υπάρχει μεταξύ τους) που δημιουργούν τα προβλήματα και οι "καλοί ουδέτεροι ενδιάμεσοι" που προσπαθούν να τα λύσουν για το καλό του λαού.
3. Κοινωνικός αυτοματισμός σε πλήρη εξέλιξη. Η μια ομάδα εναντίον της άλλης.
Μεχρι τη στιγμή που ο Μανουσογιαννάκης βγαίνει από τα σκοινιά και επιτίθεται στον Ευαγγελάτο λέγοντας του πως είναι "υπάλληλος του εφοπλιστή Αλαφούζου" Τότε ο παρουσιαστής βρίσκεται αυτός αναγκασμενος να αμυνθεί αφου βεβαια ξερει τι είναι όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί.
Τοτε ο αγρότης παίρνει θεση λέγοντας πανω κατω οτι δεν δεχεται να χρησιμοποιούνται οι αγρότες σε όλο αυτό και ότι δεν είναι σε κόντρα με τους ναυτεργάτες. Ανατροπή ή μου φάνηκε;
Να πούμε οτι η ΠΝΟ δεν ειναι ομοσπονδια ελεγχόμενη από το ΚΚΕ κι ότι πέρσι το καλοκαίρι δεν συμμετείχε όχι μόνο στις κινητοποιήσεις των ΠΕΜΕΝ-Στεφενσον αλλά ουτε και στη Γεν.Απεργία 28-29 Ιουνίου.
Απλά τα πράγματα έχουν πια ξεφύγει τελείως  σε ότι αφορά τη λεηλασία δικαιωμάτων.
Να πούμε επίσης οτι ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι στο πλαι των απεργών ενω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ....στο πλάι των ταλαιπωρούμενων εφοπλιστών και του λαού που υποφέρει απο τις απεργίες. Φυσικά λαός και εφοπλιστές έχουν κοινά συμφέροντα!
Εθνικά συμφέροντα. Η πατρίς που κινδυνευει από ποιόν άραγε;
Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου