Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η "πηγή" της Χρυσής Αυγής-Δεξιές ομολογίες

Μπορεί να ακούσαμε τη ΝΔ και διάφορους δεξιούς και συντηρητικούς πολιτικούς και παράγοντες να καταδικάζουν τις γροθιές και τα χαστούκια του Κασιδιάρη στη Λιανα Κανέλλη, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται. Τη λεει στο βιντεο ο Καρατζαφέρης για τη σχεση των παιδιών της ΟΝΝΕΔ με τη Χ.Α.


 Την ομολογούν οι Νεοδημοκράτες διαχειριστές δεξιών μπλογκ που όπως διαβάζω χρηματοδοτούνται από τη ΝΔ που πανηγύριζαν που βρέθηκε επιτέλους κάποιος και πλάκωσε την ενοχλητική Λιάνα, το παλιοκομμούνι...που τον "χτύπησε" πρώτη!
Ο άγριος αντικομμουνισμός που έπιναν μαζί με της μανας τους το γάλα τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι προστάτες της πατρίδας και της Δημοκρατίας δίνει τώρα αποτελέσματα. Το μίσος ξεχειλίζει και φαίνεται. Ακόμη κι από τους πιο εκπαιδευμένους υποκριτές.
Οσο γι αυτούς που προσπαθούν να "καταδικάσουν" μεν, να κρατήσουν ουδέτερη στάση δε αναμεσα στους φασισμούς να τους χαίρονται οι φαν τους. Εκείνοι που κατάλαβαν περί τινος προκειται πάντως, αφου ουδεν κρυπτόν υπό ...την κρίση, ας σταματήσουν να τους ακούν, να τους βλέπουν και να τους αναδημοσιεύουν κανοντας κακό στους εαυτούς τους.
Φασισμοί στον πληθυντικό δεν υπάρχουν κ.Τράγκα. Ο φασισμος ειναι καπιταλισμός με στρατιωτική στολή και η μαυρη προπαγάνδα-δηλητήριο του '50 είναι η "βιταμίνη" που τελικά δημιουργεί τα τέρατα που εκ των υστέρων όλοι καταδικάζουν για να μην εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου