Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πόσο κτήνος αντέχουμε μέσα μας...- Έκοψαν το νερό στους μετανάστες στο στρατόπεδο στης Κορίνθου... με 40 βαθμούς!!

Πόσο κτήνος αντέχουμε μέσα μας άραγε;
Σίγουρα πιο πολύ από όσο φανταζόμαστε.
Μετά τα επεισόδια, που έγιναν με αφορμή το στρατόπεδο("κέντρο φιλοξενίας") όπου μεταφέρθηκαν μετανάστες στην Κόρινθο, ο δήμαρχος κ.Πνευματικός (όνομα και πράμα) προχώρησε σε πιο δραστικούς τρόπους "αντιμετώπισης" του προβλήματος. Σε μια μέρα που το θερμόμετρο χτυπάει σαραντάρια τα κτήνη έκοψαν την παροχή νερού στο στρατόπεδο !!! Προφανώς υπάρουν κι άλλοι "πνευματικοί" και  "άνθρωποι" στην πόλη. Η εκκλησία άραγε τι λέει εκεί για όλα αυτά;
"Είμαστε σε πόλεμο" είπε ο δήμαρχος, "και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται". "Δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα" είπε στο ΣΚΑΙ. "Δεν ακούσαμε ακόμη κάποιο παράπονο"!!
Κι όμως, ακόμη κι έτσι να ήταν ούτε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμαλώτων, ούτε στις φυλακές όπου βρίσκονται εγκληματίες θανατοποινίτες δεν θα έκοβαν το νερό. Αν ήταν άνθρωποι βέβαια...
Ο άνθρωπος δολοφονείται μέσα μας αργά και σταθερά με την άδειά μας.
Αίσχος! Αίσχος! Αίσχος!!

2 σχόλια:

  1. Εξορίστηκα για χρόνια επί χούντας. Ποτέ δεν μας έκοψαν το νερό. Στη Γιούρα που είναι άνυδρη και το νερό μεταφέρονταν με υδροφόρες είχαμε λίγο νερό αλλά ποτέ κομμένο. Για τις τουαλέτες είχαμε πρόσβαση στο θαλασσινό και έτσι ποτέ δεν κινδυνεύσαμε με αρρώστιες από τις συνέπειες της έλλειψης. Αυτοί οι άνθρωποι στο στρατόπεδο δεν έχουν ανάγκες; Τους αφήνουν έτσι για να βρωμίσουν και να τους πουν και «βρώμικους» ώστε να δικαιωθούν όσοι θέλουν να «ξεβρομίσουν» τον τόπο; Τους αφήνουν για να αρρωστήσουν και να τους πουν «σκουπίδια». Μπράβο στον κ Πνευματικό! Το πνεύμα του είναι ίδιο με τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορίστε λοιπόν η Κόρινθος που μετά τον φασίστα βουλευτή, απέκτησε και δήμαρχο φασίστα. Τυπικά δημοκράτης και εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος, επί της ουσίας εκφράζει την τροχιά εκφασισμού που παίρνει η εκεί κοινωνία, όπως αυτή αποτυπώθηκε και στις τελευταίες εκλογές. Ας κρατήσουμε λοιπόν το όνομά του, να δούμε με ποια λάβαρα θα κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές του 2014, εάν φτάσουμε "ομαλά" μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή