Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αντώνιος ο μεταρρυθμιστής- "Εντυπωσιακή αλλαγή"

Ο Αντώνιος ο μεταρρυθμιστής έγινε επιτέλους θέμα στα ευρωπαικά ΜΜΕ.
Το όνειρό του γίνεται βήμα- βήμα πραγματικότητα  και δεν έχει καμιά σχεση με το μέλλον της Ελλάδας. Αυτό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου, όπως και κανέναν άλλο που έχει δηλητηριαστεί από τον ιό του καπιταλισμού. Ειναι προσωπικό όνειρο, έχει να κάνει με το δικό του μέλλον, ασχέτως παραπλεύρων απωλειών.
Τα μπράβο και τα ζητω βέβαια περιττό να πούμε πως έρχονται βροχή... από τους "φίλους" του ελληνικού λαού όπως η Handelsblatt

Nα τι γράφει το Έθνος:

«HANDELSBLATT»
Εντυπωσιακή η αλλαγή Σαμαρά



Με θετικά σχόλια αποτιμά η γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» τους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά


Με θετικά σχόλια αποτιμά η γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» τους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά από τη στιγμή που ανέλαβε την πρωθυπουργία. Η οικονομική εφημερίδα κάνει αναφορά στην αλλαγή στάσης του κ. Σαμαρά, σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με την περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στην αντιπολίτευση, σήμερα εμφανίζεται ως μεταρρυθμιστής και δη «με επιτυχία». Οπως επισημαίνει η «Handelsblatt», «οι πιθανότητες της Ελλάδας να παραμείνει στην Ευρωζώνη αυξήθηκαν» και αναφέρει ότι «μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού, οι πιστωτές της Ελλάδας βλέπουν ξαφνικά έναν εντελώς διαφορετικό Σαμαρά».

Η εφημερίδα επικαλείται υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Ευρωζώνης, ο οποίος είπε ότι ο πρωθυπουργός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ότι η εξέλιξή του σε μεταρρυθμιστή, ενώ ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης έθετε εμπόδια, είναι «πραγματικά εντυπωσιακή».
....
Το δημοσίευμα σημειώνει επίσης ότι ο Σαμαράς συνέβαλε με την πειθώ του στην αλλαγή των πολιτικών διαθέσεων και ότι στρέφεται σοβαρά εναντίον των φοροφυγάδων.

....  ....  .....  .....  .....  ......   ......

Oταν λένε για φοροφυγάδες βέβαια, εννοούν τους μικρούς, μικροιδιοκτήτες, περιπτεράδες, μικρομαγαζάτορες κλπ. που πλέον γίνονται φοροφυγάδες γιατί δεν έχουν να πληρώσουν.
Οι άλλοι, οι μεγάλοι είναι απλά "ο κινητήριος μοχλός της οικονομίας"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου