Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Oλάντ: Καλεί τους αντικαθεστωτικούς να κάνουν κυβέρνηση!

Η είδηση είναι για όποιον παριστάνει ακόμα πως δεν καταλαβαίνει ότι το αντάρτικο που έχει στηθεί στη Συρία δεν είναι παρά μια ωμή επέμβαση στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας από τη μεριά των ιμπεριαλιστικών χωρών της Δυσης που έχει σκοπό να εξουθενώσει το λαό της Συρίας, να τον αναγκάσει να  δεχτεί  τη μοίρα που του επιβάλουν οι ισχυροί και να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς. Τελικός σκοπός  ο έλεγχος της ενέργειας που είναι κάτι που καίει τον καπιταλισμό αυτή τη στιγμή. Φυσικά δεκάρα δε δίνουν για τη δημοκρατία στη Συρία. Από πότε οι καπιταλιστές πολιτικοί εκπρόσωποι, που έχουν υποστηρίξει ότι στάζει αίμα στον πλανήτη, απέκτησαν τέτοιες ευαισθησίες;
Οποιος επίσης υποστήριξε με οποιονδήποτε τρόπο την περιβόητη "αλλαγή αέρα" που έφερε  η εκλογή Ολλαντ και δεν ντρέπεται ή δε μετανοιώνει ας το ξανασκεφτεί.
Ο "αριστερός" Ολάντ κάλεσε χθες ουσιαστικά τη μειοψηφία των χρηματοδοτούμενων από τους γνωστούς κύκλους του ιμπεριαλισμού αντικαθεστωτικούς να σχηματίσουν κυβέρνηση προκειμένου να επαναλειφθεί το έργο που παίχθηκε στη Λιβύη.
Αυτό με μαθηματική ακρίβεια μπορεί να οδηγήσει σε εμπλοκή ολων όσων ενδιαφέρονται για την περιοχή, σε επίθεση στο Ιράν και -καθόλου απίθανο-ακόμη και σε παγκόσμιο πόλεμο.
Να σημειωθεί οτι η πλειοψηφία του λαού της Συρίας δεν υποστηρίζει τους αντάρτες αλλά τή Συριακή κυβέρνηση, ενώ η ιστορία περί δικτατορίας του Ασαντ είναι ένας ακόμη μύθος. Οχι γιατί όλα είναι καλά στη Συρία αλλά γιατί ο απρόθυμος Ασαντ δεν έχει το ρόλο που λέγεται στη Συρία. Η εξουσία ασκείται από το κόμμα Μπάαθ και όχι από τον  Άσαντ που όπως λεει ο Γ.Δελαστίκ είναι μια"περίπου συμβολική φιγούρα σε αντίθεση με τον πατέρα του".
Μπράβο στον αεράτο Ολάντ!

Την είδηση την ακούσαμε στο mega και την είδαμε σημερα στο palo.gr

Ο Ολάντ στηρίζει κυβέρνηση αντικαθεστωτικών στη Συρία



News247.gr

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ διαβεβαίωσε πως η χώρα του ''θα αποδεχθεί μία μεταβατική κυβέρνηση για τη νέα Συρία όταν αυτή σχηματισθεί'', ενώ δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει πως η χρήση χημικών όπλων από το σημερινό συριακό καθεστώς θα έδινε ''νομιμοποίηση σε μια άμεση επέμβαση'' της διεθνούς κοινότητας. Μιλώντας στην συνδιάσκεψη των Γάλλων πρεσβευτών ανά τον κόσμο που διοργανώθηκε σήμερα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου