Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Έκλεισε το ...ανοιγοκλειόμενο πακέτο-"Επιτέλους" συμφωνία...

Aποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι!
Μας κυβερνούν κόμματα με σοβαρότητα και πατριωτική ευθύνη.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ επιδεικνύοντας αυτά τα υψηλά χαρακτηριστικά και κοιτάζοντας την ιστορία στα μάτια κι εμάς στην τσέπη συμφώνησαν κατ'αρχήν να σφάξουν ανείπωτα το λαό, και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν στις λεπτομέρειες αφού φυσικά συνεννοηθούν και με την τρόικα. Τι υπεύθυνοι θα ήταν αν δεν το έκαναν.
Πάντως φαίνεται πως επιτέλους, για το καλό μας,  το πακέτο που όλο έκλεινε και κλείσιμο δήθεν δεν είχε, έκλεισε οριστικά. 13,5 δις λεει συν 49 δις από το 2010 μας κάνουν 62,5δις!!! Βοήθειά μας...
Το οριστικά είναι βέβαια μια κουβέντα γιατί από ό,τι λέγεται τελικά το πακέτο θα είναι ανοιγοκλειόμενο, σαν τις τέντες και τις πέργκολες.
Οταν κάτι δεν πηγαίνει καλά θα το ανεφοδιάζουν με νέα μέτρα για να μην ξεφύγει κανένας απ' τα δόκανα που στήνουν. Τόσο φιλολαικά.

Τώρα πως γίνεται, αφού τα μέτρα μας δήλωσαν πως μα την Παναγία είναι τα τελευταία, να βάζουν "συμμετρικές" όπως τις ονομάζουν ρήτρες, για να λαμβάνονται και  νέα μέτρα, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει ο λαός που ξετσίπωτα πάει και τους ψηφίζει χωρίς να κοκκινίζει.
Πάντως ένα σοβαρό ζήτημα πάλης θα είναι η ρήτρα. Γιατί άλλο να είναι συμμετρική κι άλλο ασύμμετρη...  Είναι ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα που ανοίγει νέα πεδία δόξης για τους τριπλαδόρους σοσιαλκάτι που το  παίζουν αριστεροί.

Όσο για μας τους απέναντι ένα πράγμα μόνο.

Με μανία και εμμονή: Ανατροπή, Ανατροπή, Ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου