Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΤ:Φτώχεια ή πείνα; Δημοκρατία έχουμε! Διαλέξτε...


Η ΝΕΤ για γέλια και για κλάματα...
Ποια δημόσια τηλεόραση και αηδίες τωρα;
Τι κι αν πληρώνουμε εμείς; Η ΝΕΤ δεν είναι Δημόσια, είναι Κρα-τι-κή. Και το Κράτος δεν είναι βέβαια δικό μας. Ειναι γνωστό που ανήκει.

Μεταδίδει λοιπόν όλο το απόγευμα το "θρίλερ" της συνάντησης των πολιτικών Αρχηγών και δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς, να κλαίς ή να  σπάσεις την τηλεόραση. 
Ο ενημερωμένος ρεπόρτερ αλλά και οι εντός στούντιο(Φ.Παπαθεοδώρου, Λ.Κλείτου) είναι μες στα θετικά σχόλια για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα και το κλίμα, το πόσο φανερό είναι το ότι πλέον επιστρέφουν οι επενδύσεις κ.α. αστεία, γελοία και ευφάνταστα.
" Η μπάλα είναι στο δικό μας γήπεδο" , "πρέπει να προσέξουμε μην κάνουμε κάποιο λάθος και δεν πάρουμε τη δόση", "ο λαός περιμένει με αγωνία να τα βρούν οι αρχηγοί","τα νέα είναι αισιόδοξα ότι θα βγεί λευκός καπνός(!)" και άλλα ωραία! Λες και όλο το θέμα είναι να τα βρούν οι αρχηγοί. Η τρόικα για παράδειγμα είναι αυτή που είναι και γι αυτό δε γίνεται τίποτα! Κι όσο για το λαό ποιος τον χέζει (με το συμπάθειο). Το θέμα είναι να συμφωνήσουν οι αρχηγοί.
Λευκός καπνός, γελάκια και αισιοδοξίες....
Πραγματικά τραγική κάλυψη, τόσο που ο Τ.Παππάς έμοιαζε κομμουνιστής ανάμεσά τους!

Και το πιο ωραίο από τον κορυφαίο της παρέας Γ.Κουβαρά (επιλογή της ΝΔ στην ΕΡΤ) που είπε:
"Εντάξει, πράγματι υπάρχει φτώχεια, αλλά άλλο φτώχεια κι άλλο χρεοκοπία! Πρέπει να προσέξουμε...."
(Ο Γ.Κουβαράς (λέγεται) είναι ο "λόγος" που σπρώχθηκε ο πραγματικά καλός δημοσιογράφος Κ.Αρβανίτης στις 6-8 το πρωί)

Το δίλημμα του λαού λοιπόν περιορίζεται ανάμεσα στη φτώχεια και τη χρεοκοπία!
Τόσο καλά.
Φτώχεια ή πείνα; Δημοκρατία έχουμε! Διαλέξτε.

Υ.Γ.: Τελικά τα "αισιόδοξα" σενάρια που μετέδιδε ο ρεπόρτερ τους δεν επαληθεύτηκαν. Δεν βγήκε λευκός καπνός. Τι δυστυχία! Κι έτσι δεν θα κοιμηθώ το βράδι. Σκέτη θλίψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου