Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαου- Πλημμύρα λαού στο κέντρο(ΦΩΤΟ) -Άνεργος ναυτεργάτης νεκρός

Αμέτρητες χιλιάδες λαού έστειλαν και σήμερα βροντερό όχι  στα σχέδια κυβέρνησης ΕΕ και ΔΝΤ.
Μεγαλύτερη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ από όλες τις προηγούμενες. Συγκρινόταν μόνο με τις 2-3 μεγαλύτερες όπως εκείνη της 12 Φλεβάρη ή της 19 και 20 Οκτώβρη του 2011.
Δυστυχώς ένας άνεργος ναυτεργάτης έπεσε νεκρός από καρδιακό επεισόδιο την ώρα της πορείας του ΠΑΜΕ στο ύψος του Εθν.Κήπου πριν τη 1μμ. Ο ναυτεργάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Εκείνη τη στιγμή η πορεία εξελισσόταν ήρεμα και το γεγονός δεν είχε σχέση με τα επεισόδια που άρχισαν αρκετά αργότερα.

















Δεκάδες χιλιάδες λαού συμμετείχαν και στο κομμάτι του συλλαλητήριου των ΓΣΕΕ  -ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ άλλων Αριστερών δυνάμεων.
Λίγο μετά την είσοδο της πορείας της Πατησίων στο Σύνταγμα μετά τη 1.30μμ, τα ΜΑΤ άρχισαν επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας και όλόκληρου του κέντρου. 
Μας μετέφεραν ότι επιχείρησαν να κλείσουν την Β.Γεωργίου προκαλώντας τους διαδηλωτές. Κατα τα γνωστά μια ομάδα κουκουλοφόρων ξεκίνησε τη σύγκρουση και σε χρόνο μηδέν τα ΜΑΤ έκοψαν την πορεία και ενώ πολλά ακόμα μπλοκ ήταν ακόμη μέσα στη Σταδίου. Κάνοντας χρήση κρότου λάμψης, χημικών και βίας ΄"έσπρωξαν" τον κόσμο στους δρόμους γύρω απο το Σύνταγμα και στη συνέχεια προς την Ομόνοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου