Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μια εντελώς τυχαία και άκυρη δήλωση...

Εντελώς τυχαία και εντελώς από μόνος του κάποιος τυχαίος ΓΓ κάποιυ τυχαίου υπουργείου μιας τυχαίας χώρας, είπε την "προσωπική του γνώμη" ότι ο κατώτατος μισθός είναι ακόμη ψηλά και ότι πρέπει να το προσέξουμε... για την ανάπτυξη.
Μάλιστα μετά από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε ότι δεν ήθελε να το πεί...
"Δεν υπάρχει θέμα" είπαν όλα τα επίσημα χείλη, εκτός βέβαια από τα χείλη του Υπουργού του Υπουργείου του... που χαμογελάει πονηρά.
Δεν υπάρχει θέμα λοιπόν με το δικαίωμα της απεργίας, δεν υπάρχει θέμα με τον κατώτατο μισθό πείνας και ξεφτίλας, δεν υπάρχει θέμα αγροτεμαχίων, δεν υπάρχει θέμα νέων φόρων.
Και ως συνήθως "δεν υπάρχει θέμα" μέχρι να υπάρξει φυσικά.
Μέχρι τότε η μπόχα άλλης μιας δήλωσης δουλεύει μέσα στο μυαλό όλων. Τη συνηθίζει η μύτη σιγά-σιγά, όπως και όλες τις άλλες.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο εν λόγω Γραμματέας κ.Μέργος παίρνει κάπου 3.500 από τη θέση του στο Υπουργείο, αλλά επειδή δε φτάνουν παίρνει και 2500 από το ΤΧΣ. Η δουλειά του πάντως είναι καθηγητής Πανεπιστημίου... αλλά αυτός ο μισθός έχει μάλλον υποστεί περικοπές. Πρεπει να είναι κάπου γύρω στις 2000. Αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω, αλλά εδώ που τα λέμε ζεις σήμερα αν δεν κάνεις 2-3 δουλειές;

Υ.Γ: Μερικοί θα πουν, μα καλά δεν ντρέπεται, να του φαίνονται πολλά τα 586 ενω αυτός παίρνει 15 φορές(!) τόσα; Ας σκεφτούν ότι δεν είναι όλοι τα ίδια σκατά...Υπάρχουν κάποιοι που έχουν άλλες ανάγκες  και άλλο "όραμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου