Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ιδέες για ανάπτυξη - Για έναν άλλο διαφορετικό κόσμο


Ποινικές διώξεις ετοιμάζονται για όσους χρωστούν πάνω από 5000 ευρώ.
Έτσι ακούγεται σήμερα, μαζί με την πληροφορία ότι σε πρώτη φάση αυτοί είναι αν άκουσα καλά 60000. Μόνο; Κι αν είναι τόσοι μόνο, θα τα κατοστήσουν σύντομα.
Οπότε;
Ε απλό δεν είναι; Αφου δεκάδες χιλιάδες ετοιμάζουν βαλιτσάκι για φυλακή, τι πρέπει να γίνει;
Να φτιάξουμε φυλακές! Να πεδίο δόξης λαμπρό για την ανάπτυξη και τις κατασκευαστικές εταιρείες.
Τα σπίτια δεν τα αγοράζει πια΄κανείς, τα σχολεία είναι πολλά και άχρηστα αφού δεν έχουμε ανάγκη από άλλους εξειδικευμένους, δρόμους δε χρειαζόμαστε αφού τα αυτοκίνητα ως γνωστό δε δουλεύουν χωρίς βενζίνη, επομένως η μόνη χρήσιμη κατασκευή με μέλλον "ανάπτυξης" είναι οι φυλακές.
Φυσικά γύρω από τις φυλακές θα δημιουργηθούν νέες "ανάγκες". Θα χρειαστούν φύλακες, ρουφιάνοι, συστήματα παρακολούθησης κλπ.
Και πρίν απο αυτό εισπρακτικοί μηχανισμοί, μηχανισμοί τρομοκράτησης για να πληρώσουν όσοι χρωστάνε, μηχανισμοί παρακολούθησης όσων ετοιμάζονται να αντιδράσουν και όλα αυτά τα "αναγκαία" και χρήσιμα.
Υπάρχει λοιπόν πεδίο για ανάπτυξη η όχι;
Είναι να μην είσαι αισιόδοξος μετά από όλα αυτά;

Μην πολυγελάμε, γιατί βλέποντας κάτι περίπου γελοίες αμερικανιές, ταινίες τύπου "Demolition man" κλπ. κάτι τέτοιο έχουν στο νού τους και μάλιστα το δουλεύουν ήδη.
Σίγουρα σκέφτονται κοινωνίες και κόσμους φυλακές που θα ελέγχουν απόλυτα τα πάντα με δεδομένη την ανάπτυξη των τεχνολογιών και  φυσικά τον πολλαπλασιασμό των υποταγμένων. Κοινωνίες όπου οι υποταγμένοι που θά έχουν κάποια "ζωή", θα απεχθάνονται, θα πολεμούν και θα καρφώνουν τους εξαθλιωμένους που θα είναι κίνδυνος για το λαμπρό τους κόσμο.
Για να μην τους βγει, ας βγούμε από το καβούκι λοιπόν κι ας δούμε που υπάρχει απλωμένο χερι για αγωνα.


Υ.Γ.Εννοειται πως σε τέτοιες κοινωνίες κομμουνιστικά κόμματα δε χωράνε. Είναι επικίνδυνα μικρόβια που χαλάνε τα γρανάζια της μηχανής και πρέπει να εξοντώνονται όσο υπάρχει χρόνος. Γι αυτό άλλωστε μεριμνά εκ των πρωτέρων γι αυτό η ΕΕ. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν... φτιάχνουν νόμους.
Των ακόμα πιο φρονίμων φτιάχνουν και κόμματα.
Να, ας πούμε στην Ιταλία δεν έχουν μείνει παρά κάτι ελάχιστα ρινίσματα κομμουνιστών. Με τη βοήθεια μάλιστα και των ανοιχτόμυαλων "ανανεωτών" τα πραγματα εκεί πήγαν μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου