Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΚΚΕ :Απομονώστε το φασισμό - Μεγαλοψυχία Λάκη για Κατίδη


«Καλούμε κάθε νέο και νέα να καταδικάσει την προκλητική ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη. Η ενέργεια αυτή προκαλεί ιδιαίτερα τους φίλους της ΑΕΚ που από την πρώτη στιγμή αντέδρασαν εναντίον της. Ο ναζιστικός - φασιστικός χαιρετισμός είναι βουτηγμένος μέσα στο αίμα των λαών. Με αυτό το χαιρετισμό βασανίστηκε ο ελληνικός λαός από τη ναζιστική κατοχή. Τον υιοθέτησαν στην Ελλάδα οι ντόπιοι συνεργάτες των ναζί κατακτητών, οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες, που διέπραξαν θηριωδίες ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό μας, πολιτικοί και φυσικοί απόγονοι των οποίων είναι οι χρυσαυγίτες. Το γεγονός ότι η πράξη του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ καταδικάστηκε και καταδικάζεται από το φίλαθλο κόσμο και από άλλους αθλητές δείχνει ότι τέτοια φαινόμενα και συμπεριφορές μπορούν και πρέπει να απομονωθούν και να αντιμετωπιστούν. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια δεν είναι μόνο ζήτημα της ΑΕΚ. Τα αυγά του φιδιού δε βρίσκονται μόνο μέσα σε μία ομάδα, ούτε μόνο σε ομάδες και συνδέσμους. Απομονώνουμε το φασισμό, ανατρέπουμε το σύστημα που τον γεννά!».


Σχόλιο εδώ κ τώρα: Ο φοβερός και τρομερός Λάκης χθες δεν μπήκε στον κόπο να καταδικάσει την ενεργεια Κατίδη. Καταδίκασε όμως την τιμωριτική στάση όλων όσων ήταν τόσο αυστηροί με τον Κατίδη. Είπε ότι η Δημοκρατία ...συγχωρεί. Η Δημοκρατία πριν αρχίσει να συγχωρεί πρέπει πρώτα να υπάρχει Λάκη. Οσο για τη μεγαλοψυχία, αυτήν ο φασισμός την τρώει για πρωινό πριν βάλει τη στολή κι αρχίσει το έγκλημα της μέρας. 
Όποιος βεβαια για δικούς του λόγους θέλει να είναι αφελής δικαίωμά του. Οσο για τη μεγαλοψυχία δε βλέπω καμια μεγαλοψυχία σε πολλά.
Οσο για το ΚΚΕ. που το σύστημα "θα το ενισχύσει όσο μπορεί", και που "δεν βλέπει τι κάνει η ΔΗΜΑΡ, και έχει στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ" τι να πει κανείς. Οταν χάνει κανείς τα ταξικά γυαλιά του βλέπει πολλά πράγματα θολά ή και ανάποδα.
Συγχαρηρτήρια για την εκπομπή σας λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου