Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Όπου καφρίλα και φασισμός - Κατίδης τέλος

Για το σοκαριστικό ναζιστικό χαιρετισμό Κατίδη χθες το βράδυ θα πω απλά αυτό.
Το μήνυμα είναι ότι ο φασισμός δουλεύει πολύ στις περιοχές άπειρης ηλιθιότητας. Αποτέλεσμα ο Κατίδης. Όπου καφρίλα και φασισμός.
Εννοείται ότι η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ντρόπιασε όσους αθλητές ή απλούς ανθρώπους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και το αγαπούν χωρίς να θέλουν να έχουν σχέση με την άθλια πλευρά του, είτε στα γραφεία των διοικήσεων είτε στις χουλιγκανικές κερκίδες.
Ηταν πραγματικά γελοίο πάντως το πως πήγε να τα γυρίσει ο Κατίδης βλέποντας πως τον περιμένει τιμωρία και πως αυτό που τον συμβούλεψαν να κάνει θα έχει συνέπειες. 
Ποιος ξέρει, μπορεί και να να το σκεφτεί λίγο αν η τιμωρία του, από όλες τις πλευρές και πρώτα από όλα από τον κόσμο, είναι σκληρή.
Μου άρεσε πάντως η αντίδραση πολλών ΑΕΚτζήδων που έδειξαν πως η κερκίδα της ΑΕΚ ευτυχώς δεν είναι έρμαιο φασιστικών συμμοριών οπως συμβαίνει αλλού. Το ίδιο και η αντίδραση της original που ζητάει να ξαποστείλουν το (σ)Κατίδη.
Η μπόχα του φασισμού βγαίνει πια παντού. Το απόστημα σπάει και ξεχειλίζει.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα πουν οι "αρμόδιοι", -ΕΠΟ, σύλλογοι κλπ.- αλλά και οι "επώνυμοι" του χώρου. Όλο και κάτι θα μάθουμε.

Υ.Γ. Όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης ήξερε τουλάχιστον ότι "ο χαιρετισμός ήταν της Χ.Α.". Από κει και πέρα, το  ότι το κεφάλι του είναι άδειο εννοείται. Ολα τα κεφάλια εκεί έτσι είναι άλλωστε (εκτός των λίγων και πονηρών).

Υ.Γ2: Μόλις ακούσαμε ότι η ΕΠΟ απέκλεισε τον Κατίδη από την Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου