Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Χρυσός στη Χαλκιδική -Κάθε μέρα κινητοποιήσεις!

Ενα τείχος κινητοποιήσεων βρίσκουν απέναντί τους οι "επενδυτές" Χρυσού στη Χαλκιδική.
Ολα όσα λένε κι όσα κάνουν εξοργίζουν μέρα με τη μέρα τους κατοίκους της περιοχής που βλέπουν και τη γή τους να απειλείται με καταστροφή, αλλά και καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο την κοροιδία.
17 δις λένε αξίζει το κοίτασμα..., θα γίνει επένδυση 1 ολόκληρο δις λένε λίγο μετά, 11εκ. ευρώ πούλησε ο Πάχτας την περιοχή στους "επενδυτές"ακόυνε ακόμα.
Τα βάζουν όλα μαζί και βλέπουν να μη βγαίνει νόημα. Η μάλλον το μόνο νόημα που βγαίνει είναι ότι η περιοχή τους και οι ίδιοι, η ζωή τους και η ζωή των παιδιών τους  προκειται να παιχτούν στα ζάρια για άλλη μια φορά, για να αυξήσουν την κερδοφορία τους καποιοι όμιλοι, ενώ οι ίδιοι δεν θα πάρουν ούτε ψίχουλα.
"Κάποιοι θα πάρουν δισεκατομύρια ευρώ και εμείς εκ. τόνους τοξικά απόβλητα" είπε κάποιος κάτοικος της Β.Χαλκιδικής σήμερα στο ραδιόφωνο του 902
 Όλο το τρομερό τους κέρδος θα είναι κάποιες θέσεις εργασιας για οσο καιρό διαρκεί η επένδυση. Μόνο που μετά δεν θα έχει μείνει ουτε βουνό, ούτε θάλασσα, ούτε νερά, ούτε τίποτα.

Μετά ο παράδεισος που θα έχει γίνει κόλαση θα τους επιστραφεί για να τον κάνουν ...ό,τι θέλουν.

Κινητοποιήσεις λοιπόν κάθε μέρα!
Την Παρασκευή  στον Πολύγυρο, σήμερα Κυριακή στο Σταυρό, αύριο 25/3 στην Ιερισσό αλλά και στις Σκουριές και πάει λέγοντας.
Να πούμε οτι εκδηλώσεις συμπαράστασης έχουμε και σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκίδα και το Βόλο μέχρι την Καβάλα και την Κόρινθο.
Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ άσχημα για το χρυσό σχεδιασμό κάποιων που λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου