Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Με χαρά συμμετέχω στο Λαϊκό γλέντι-συναυλία στις 6 Ιούλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής

Μια ωραία βραδιά έχουμε ετοιμάσει για σήμερα το βράδυ στις 9μμ στην 3η  μαρίνα της Γλυφάδας για τους ΟΤΑ με πολύ καλή μπάντα και ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο.
Παρέα με τη Σύλβια Καπερνάρου και άλλες υπέροχες φωνές.







Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, στο πλαίσιο πολύμορφων εκδηλώσεων για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, διοργανώνει λαϊκό γλέντι το Σάββατο 6 Ιούλη και ώρα 9 μ.μ. στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας (στάση τραμ παλαιό Δημαρχείο), με είσοδο δωρεάν, γιατί «η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι ανάγκη και μέτωπο πάλης που χρειάζεται να αναπτύξουμε οι εργαζόμενοι».

Τονίζει σε ανακοίνωσή του:

«Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε την εκδρομή στη Λευκάδα το τετραήμερο 21-24 Ιούνη με μεγάλη συμμετοχή. Το σύνολο των εργαζομένων που συμμετείχαν πέρασαν ένα πανέμορφο τετραήμερο με πολύ μπάνιο στη θάλασσα, εκδρομές σε διάφορα χωριά της Λευκάδας, καλό φαΐ και στιγμές χαλάρωσης, γιατί η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι ανάγκη και δικαίωμα. Χρειάζεται να αναπτύξουμε μέτωπο πάλης και σε αυτήν την κατεύθυνση.

Το επόμενο διάστημα το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει προγραμματίσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας (στάση τραμ παλαιό Δημαρχείο) το Σάββατο 6 Ιούλη και ώρα 9 το βράδυ. Σας περιμένουμε όλους, τους εργαζόμενους στους Δήμους και στην περιφέρεια. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Επίσης προγραμματίζουμε μονοήμερες εκδρομές με πούλμαν για μπάνιο τις Κυριακές 14, 21, 28 Ιούλη και κάποιες Κυριακές τον Αύγουστο, μιας και οι διακοπές για πολλούς εργαζόμενους των δήμων θα είναι μακρινό όνειρο αφού τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι από µας έχουμε τη δυνατότητα στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία και στις διακοπές, που είναι ένας τρόπος ώστε οι εργαζόμενοι να αναπληρώνουμε ένα μέρος από την εργατική µας δύναμη που ξοδεύουμε κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Η ανεργία, η ανασφάλιστη και απλήρωτη δουλειά, οι μεγάλες μειώσεις στους μισθούς και στα δικαιώματα µας έχουν αποκλείσει από το να απολαμβάνουμε κάποια βασικά και αναγκαία δικαιώματα.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει πολλές φορές αναδείξει την ανάγκη ο αγώνας που δίνουμε να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής των εργαζομένων του κλάδου. Μια τέτοια σύγχρονη ανάγκη είναι οι διακοπές, που η εµπορευµατοποίησή τους έχει απαγορεύσει την πρόσβαση σε αυτές των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Ο μαζικός τουρισμός είναι αποτέλεσμα των κατακτήσεων που είχε η εργατική τάξη όπως και το οχτάωρο, το πενθήμερο, την άδεια, το επίδομα αδείας. Αυτά βρίσκονται σήμερα στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι σε αυτές τις εκδηλώσεις του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, να τα αναδείξουμε και να τα διεκδικήσουμε, μαζί µε τη ζωή που µας στερούν, τη ζωή που µας αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου