Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Υποδεχόμαστε με τραγούδια τους οδοιπόρους σχολικούς φύλακες απ' τη Θεσσαλονίκη!- Στις 7μμ στον Αγ,Στέφανο

Έχουν ήδη φθάσει, λίγο νωρίτερα με βήμα ταχύ(!), οι οδοιπόροι σχολικοί φύλακες που ξεκίνησαν μια πορεία ζωής από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα πριν από περίπου 25 μέρες, παλεύοντας για τη δουλειά και τη ζωή τους!
Στις 7μμ συνδικάτα από την Αττική ετοιμάζουν μια μικρή "γιορτή" υποδοχής τους στον Αγ.Στέφανο.
Πρόκειται για το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και τα σωματεία ΣΔΚΥ Αττικής, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης, Ελληνικού, Περάματος, Κορυδαλλού, Ελευσίνας–Ασπροπύργου–Μάνδρας.
Θα είμαι κι εγώ εκεί, ο Γιώργος Σαρρής και η μικρή μας επαναστατική μπάντα να δώσουμε, αλλά και να πάρουμε δύναμη και κουράγιο από τον αγώνα των σχολικών φυλάκων.

Υπάρχει μια λέξη, μια έννοια κλειδί σε όλη αυτή την πορεία. Λέγεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και είναι στα σίγουρα το πιο απαραίτητο και αναγκαίο συστατικό της νίκης.
Σήμερα λοιπόν με χαρά τραγουδάμε για τους ηρωικούς σχολικούς φύλακες της Θεσσαλονίκης!
(Έχω κι ένα καινούργιο τραγούδι "δώρο", η μικρή μου προσφορά, στο μεγάλο αγώνα και αυτών αλλά και όλου του λαού.)

Στις 7μμ στο  κτίριο  πρώην ΤΥΠΕΤ, οδός λεωφόρου λίμνης Μαραθώνα


Η είδηση στο πόρταλ 902.gr



Εφτασαν στο Καπανδρίτι οι σχολικοί φύλακες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη

Στις 7 το απόγευμα η υποδοχή στον Αγ. Στέφανο Αττικής

Μετά από 23 ημέρες έφτασαν στο Καπανδρίτι σήμερα Κυριακή 20 Οκτώβρη και κατευθύνονται στον Άγ. Στέφανο οι σχολικοί φύλακες που ξεκίνησαν με τα πόδια από τη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη, με κατεύθυνση την Αθήνα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενώσουν τη φωνή των 2.234 σχολικών φυλάκων με τη φωνή όλων των ανέργων της χώρας μας, για να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική και να απαιτήσουν να μη γίνει καμιά απόλυση σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και τα σωματεία ΣΔΚΥ Αττικής, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης, Ελληνικού, Περάματος, Κορυδαλλού, Ελευσίνας–Ασπροπύργου–Μάνδραςθα υποδεχτούν τους συναδέλφους τους με μια εκδήλωση αλληλεγγύης την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 7.00 το απόγευμα στον Αγ. Στέφανο στο κτίριο πρώην ΤΥΠΕΤ, οδός λεωφόρου λίμνης Μαραθώνα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης-υποδοχής θα γίνουν ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Γιώργο Σαρρή.

Τα σωματεία καλούν όλους τους συναδέλφους των δήμων της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση αλληλεγγύης και να απαιτήσουν: Καμία απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα. Σταθερή, μόνιμη δουλειά για όλους. Αύριο, Δευτέρα, οι σχολικοί φύλακες θα ξεκινήσουν την πορεία τους απο τον Μαραθώνα προς την ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου