Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πελετίδης: Σφοδρή επίθεση σε Μπουτάρη για την αξιολόγηση - "Υπερασπίζεται όσους κάνουν μπίζνες, αυτή είναι η δουλειά του..."


«Νομοταγείς είναι όσοι οδήγησαν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση με νόμους... "


thebest.gr



Της απόφασής του να μην τηρήσει το νόμο για την αξιολόγηση υπεραμύνθηκε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εξαπολύοντας μάλιστα οξεία επίθεση στον ομόλογό του της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη που είπε ότι θα τον τηρήσει, παρότι διαφωνεί με αυτόν.

«Ο Μπουτάρης υπερασπίζεται αυτούς που θέλουν να κάνουν μπίζνες, αυτή είναι η δουλειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Νομοταγείς είναι όσοι οδήγησαν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση με νόμους, όσοι τους οδήγησαν εκεί... Να γίνει ανατροπή σε αυτή την κατάσταση» σημείωσε ο κ. Πελετίδης δικαιολογώντας την απόφασή του να αψηφήσει το νόμο, στον απόηχο της εισαγγελικής παραγγελίας εις βάρος του ιδίου -και άλλων τεσσάρων δημάρχων για το θέμα.

«Δεν θέλουμε να απολυθούν οι εργαζόμενοι με 1.000 τερτίπια... θέλουν να διαλύσουν τις υπηρεσίες του δήμου, η δύναμη των δημοτικών υπαλλήλων έχει περιοριστεί κατά 400 άτομα από το 2012... θέλουν να περιορίσουν τις υπηρεσίες για να κάνουν μπίζνες» δήλωσε.

Ο δήμαρχος Πατρέων τόνισε ότι αξιολογήσεις ήδη γίνονται στο δήμο, καθώς 2 εργαζόμενοι έχουν απολυθεί, και άλλοι 2 είναι σε πειθαρχική διαδικασία.

1 σχόλιο: